Support one of our collectors
Donate
Team Rynkeby: Göteborg

Sarah Larsson Bernhardt

Hjälp mig att hjälpa - sätt ditt namn på min cykel och följ med ner till Paris - för barnens skull.

Som ni kanske vet så ska jag cykla från Göteborg till Paris, tillsammans med Team Rynkeby. Det är galet vi vet. Men det finns en anledning till varför vi gör det. 

Vi känner alla någon, eller vi har varit med om det själva. Bevittnat eller upplevt den smärta, sorg, ilska och outgrundliga saknad det innebär, att förlora någon man älskar. Maktlösheten, orättvisan och känslan av att mista fotfästet då världen runtomkring går i kras.

Man kan inte skydda sina barn från allt. Men som människa man kan hjälpa till att minska oddsen av att ett barn drabbas av cancer, eller öka chanserna att diagnoser upptäcks tidigare. Och sedan 1980-talet så har forskningen tagit stora kliv framåt. Fler barn överlever cancerdiagnoser idag, och biverkningarna efter de tuffa behandlingarna har minskat. Men forskning kostar pengar. 

Och det är vad hela det här projektet går ut på. Det är därför Team Rynkeby existerar. För att bidra till något större. Att samla in pengar till forskning inom Barncancer. Det är också en av anledningarna till varför jag är med; plus att jag älskar att träffa människor, och älskar att cykla. 

Idag är det mindre än 4 veckor kvar tills att vi påbörjar vår cykling ner till Paris. Finalen på ett år fullt av evenemang, insamlingar, sponsorsjakter och träningar.  

Så jag har startat en “My collection”. Min insamling i projektet till Barncancerfonden. Genom att donera en liten summa hjälper du mig att hjälpa. Det fina är att om du, ett par kompisar, eller din familj donerar 500 SEK eller mer får ni ert namn på min cykel samtidigt som ni hjälper Barncancerfonden. När det känns tufft att trampa under våra 125 mil från Göteborg till Paris så kan jag bara titta ner och se alla ni som är med och tror på mig och det här projektet.

Om du vill vara med, klicka på länken och skicka mig ett dm, sms, eller meddelande med vilka nämna ni vill ska stå på ramen, och en bild på donationen (så att jag inte missar). Alla pengar går direkt till vårt insamlingskonto till Barncancerfonden.

Cykla från Göteborg till Paris…ja det är galet. Så galet att det kan vara värt en liten push. Vi gör det tillsammans för barnen. 


Med vänlig hälsning, Sarah

Collection

24.700,00 SEK

Spread the message