Support one of our collectors
Donate
Team Rynkeby: Midt-Vest

Carsten Mortensen

Bliv en del af styrken for børnene!

Imorgen skulle starten til Team Rynkebys tur til Paris starte, og det skulle være kulminationen på mange måneders hård træning. Alt sammen med det formål, at samle penge ind til alvorligt syge børn.

Desværre er turen til Paris blevet aflyst på grund af Covid-19. Derfor går turen fra Paris ved Lemvig til København. Turen er inddelt i 4 etaper. Første etape køres i morgen og slutter i Vejle.

Siden vi startede træningen i august 2019 har jeg rundet de 5400 km på cyklen, og jeg har fået oplevelser for livet, og mødt mange medryttere, der brænder for formålet, og har gjort en utrolig indsats for at skaffe sponsorer m.m.

Som jeg har skrevet tidligere, så kører jeg for at samle penge ind til Børnecancerfonden, men først og fremmest kører jeg for Oscar. Oscar som fuldstændig meningsløst blev taget fra os, da han efter 2 års kamp mod en hjernetumor ikke kunne mere. Vi savner ham hver dag, og han vil altid være hos os i vores tanker. Vi kommer aldrig til at finde en mening med, at Oscar er væk, og vi ikke kan give ham kys, kram, se ham danse og grine.

Turen til Paris er for mig en måde at gøre noget for andre, der står en den rædselsfulde situation, at have et alvorligt sygt barn. Hvis de penge vi får samlet ind kan gøre en forskel, så er det det hele værd.

Jeg er utroligt stolt at det beløb, som der er samlet ind via denne indsamling. Der er kommet bidrag fra nær og fjern, fra familie og venner og rigtig mange fra nærområdet har doneret. Selv lokale virksomheder, så som Arkiton, har doneret utrolig flotte beløb.


Det bekræfter den opbakning vi altid har mærket fra alle der kender til Oscar eller på anden vis har hørt hans historie.

Jeg kan ikke takker nok for jeres bidrag.

For mit vedkommende kommer turen ikke til at gå hele vejen til København, da vi har en familieforøgelse stærkt på vej, derfor kører jeg kun med til Vejle. Jeg har dog tilmeldt mig turen til Paris 2021, da jeg ved mine daglige besøg på kirkegården har givet Oscar et løfte om at køre til Paris.

Indsamlingen er stadig åben, hvis man har lyst til at give et bidrag.

Oscar altid med!
 

Collection

0,00 DKK

Spread the message