Support one of our collectors
Donate
Team Rynkeby: Riget

Yvonne Christensen

TEAM RYNKEBY: RIGET Be my Sponsor and help me raise funds for children with cancer

Kære venner! 

Idag er det min fødselsdag, og det er med stor glæde, at jeg kan fortælle at jeg skal cykle med Team Rynkeby fra Danmark til Paris den 9. Juli 2022.

Det betyder at vi skal have samlet en masse penge ind, som går til et godt formål, nemlig Team Rynkeby Fonden til støtte for Børnecancer- og Børnelungefonden.

Så, i år ønsker jeg mig, at i støtter dette projekt, og det kan man gøres på følgende måder: 


1. Du kan købe et af de 50 spots på min cykeltrøje, som jeg både vil træne i og naturligvis have på, når turen går mod Paris. 

2. Træn med mig. Jeg skal selvfølgelig træne op til denne tur, og hvem gider træne alene. Jeg har derfor lavet et trænings koncept, hvor du får mulighed for at cykle /træne privat med mig, hvor du kan donere 500kr pr kilometer vi får cyklet sammen. Vi finder sammen en dato, og så skal der ellers trædes i padlerne. 
Alternativt aftaler vi en dag, hvor vi træner sammen i en gruppe. Jeg foreslår mulige datoer og hver deltager donerer 200 DKK pr. tilbagelagt kilometer, (minimum deltagelse er en tur på 10 km)

3. Design en YSC Champagne flaske. Til de kreative artister i mit netværk som synes det kunne være sjovt at designe deres egen champagne flaske til et godt formål. Her er en unik og sjov chance for netop dig. Flaskerne vil efterfølgende blive solgt på auktion på en af vores restauranter. 

Jeg er så stolt og spændt på denne store oplevelse der venter, men vigtigst af alt, det hele går til et godt formål. 

Lad os få nogle logo’er på min cykeldragt. Lad os få cyklet nogle kilometer sammen og må de kreative artister designe nogle interessante champagne flasker, som vi kan få solgt på auktionen ❤️

#Bliv sponsor og støt det gode arbejde for børn med kritisk sygdom. Samtidig får du dit logo på min cykeltrøje, som jeg vil cykle Europa rundt i fra marts 2022 indtil vi rammer Paris den 16. juli.

See ENGLISH Version and to follow my cycle journey, click here on YSCLIFE blog
http://www.ysclife.com/supporting-kids-with-cancer/

Collection

8.501,00 DKK

Spread the message