Support one of our collectors
Donate
Team Rynkeby: Vestegnen

John Carlsen

Bliv en del af styrken for børnene

Som du måske ved, er jeg en del af velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby, der hvert år cykler til Paris til fordel for børn med kritiske sygdomme.
Jeg havde i år planlagt, at cykle tværs over USA med samme formål, idet jeg har familie i USA, som desværre har kræften tæt inde på livet. Min Grandkusine har en datter, Harlow, som i dag er 13 år, og som har haft kræft 3 gange i hendes forholdvis korte liv.
Jeg mener IKKE, at børn skal gå hånd i hånd med kritiske sygdomme, hvorfor jeg har kastet mig ud i dette projekt. Desværre er min tur til USA nu definitivt aflyst pga covid-19, hvorfor jeg istedet har valgt, at cykle Danmark rundt i det smukke efterårsvejr. 
Jeg har derfor startet denne indsamling for at hjælpe mit hold med at rejse penge til Børnecancerfonden og Børnelungefonden.
Alle donationer – store som små – gå til Børnecancerfonden og Børnelungefonden. Alle bidrag deles ligeligt mellem de to organisationer via denne platform, og donationerne er fradragsberettiget. 
Størrelsen på donationerne er ikke afgørende. Alle donationer modtages med kyshånd. Det kan ex. være dit sko nr. eller højde i kr. Kun fantasien sætter grænsen. 
Så kære venner, jeg rækker hånden ud til jer i håb om, at I vil være med til at være en del af styrken for de syge børn.

Hjælp mig med at hjælpe og med at gøre en forskel! 
 

Collection

40.775,00 DKK

Spread the message