Support one of our collectors
Donate
Team Rynkeby: Vestsjælland

Uffe Haack

Når børn bliver syge har de brug for hjælp .. vores hjælp... gør det fordi i kan.

Hej 

Vi er Vega´s mormor og morfar .. hvis du tænker hvem er Vega .. så er Vega en lille pige på 3 år som blev ramt af kræft  tilbage i april ..  hvad man troede var en helt almindelig forstoppelse
Viste sig at være en kræftsvulst i maven .. som kun blev større dag for dag .. så det var ret alvorligt og kritiske .. hun kom heldigvis i gode hænder på Rigshospitalet .. da de først fandt ud af den præcise diagnose kom hun hurtig i gang med behandlingen .. som er kemo og stråler .. hun har lige fået 
den sidste større kemo behandling på Rigshospitalet 😊 .. så har hun også været igennem 9 store kemo behandlinger af 3 dages varighed samt 31 strålebehandlinger og ikke mindst et utal af narkoser .. osv. det er hård kost for en lille pige på 3 år.
Vega har taget godt imod behandlingerne .. og det ser lige nu godt ud .. en scanning i November vil vise om behandlingerne har gjort deres arbejde … vi krydser fingre.
Helle og jeg var hurtige enig om, at ud over at være der for Vega , vores datter og svigersøn i denne tid .. så blev vi nød til at gøre noget mere .. vi har set med egne
Øjne hvor vigtig det er der bliver brugt en masse penge på denne sygdom .. alle fortjener den bedst behandling .. især børnene.. det gør lidt mere ondt når de bliver ramt.  
Så vi tager turen til Paris igen i 2021 og håber du vil være med til at støtte os og Team Rynkeby Vestsjælland på turen.
Hvis du vil følge Vega og hendes familie er der meget mere på Instagram.. Kemoogkaerlighed 
her vil du få et lille indblik i deres liv .. som blev vendt på hovedet fra den ene dag til den anden. 

Vi håber du vil støtte vores indsamling for at hjælpe vores hold med at rejse penge til Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

Vi dækker selv vores udgifter til turen, og Eckes-Granini, som står bag Team Rynkeby Fonden, dækker alle centrale omkostninger sammen med de organisationer, der modtager støtte.

Dermed kan alle donationer – store som små – gå til Børnecancerfonden og Børnelungefonden. Alle bidrag deles ligeligt mellem de to organisationer via denne platform.

Så kære venner, familie,kollegaer vi rækker hånden ud til jer i håb om, at I vil være med til at være en del af styrken for Vega og alle de andre børn der bliver ramt af en kritisk sygdom.

Hjælp os med at hjælpe!

Collection

0,00 DKK

Spread the message